skip to Main Content
VU

Jacqueline van de Sande
Founding Partner en senior communicatieadviseur

Jacqueline studeerde af in communicatie en bedrijfsantropologie. Sinds 1990 is zij betrokken bij bestuurlijke processen, stedelijke vernieuwing en locatiemarketing. Eerst als pionier bij Van Nimwegen & Partners en Leidsche Rijn, later bij Beaumont dat zij in 1997 samen met Lida van Tilburg oprichtte.

Jacqueline ontwikkelde de Leergang Marketing van Locaties en geeft masterclasses strategische communicatie & participatie. Daarnaast begeleidt zij complexe communicatieprocessen en combineert dit met teamleiding en supervisie.

Op dit moment is Jacqueline een veelgevraagd sparringpartner en gespreksleider over maatschappelijk gevoelige onderwerpen, zoals de recente bijeenkomsten over de opvang van vluchtelingen. Namens stichting Panopticum voert zij de lobby aan voor een University College op het Koepel-terrein in Haarlem.

Projecten van Jacqueline
Projectleider B-Riders Brabant 
Gespreksleiding en dagvoorzitterschap

BCM-socialmedia-mailBCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Lida

Lida van Tilburg
Managing partner en senior communicatieadviseur

Lida is een zeer ervaren communicatiemanager bij complexe communicatietrajecten. Sinds 1985 werkte zij in advies- en bestuursfuncties en als (interim)manager en coach in bedrijfsleven en non-profit organisaties. Samen met Jacqueline van de Sande richtte Lida in 1997 Beaumont op. Hier heeft zij haar sporen verdiend in corporate communicatie, veranderingsprocessen en bewonersparticipatie bij sociale vernieuwing en ruimtelijke (her)ontwikkeling.

Deskundig, enthousiast en maatschappelijk betrokken weet zij complexe communicatieprojecten tot een goed einde te brengen. Met een scherp oog voor de omgeving en een trefzeker gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen.

Projecten van Lida
Projectleider De Nationale Fiets Telweek 
Senior communicatieadviseur symposium Thuis in Amstelveen 
Strategisch Communicatieadviseur Omgevingsvisie Amsterdam 2050

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Linda

Linda Troost
Managing partner en senior communicatieadviseur

Linda heeft jarenlang ervaring als communicatiestrateeg en projectleider. Vanuit een goed ontwikkeld gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen adviseert zij haar opdrachtgevers over strategie en aanpak en begeleidt complexe trajecten.

Als het nodig is gaat zij de inhoudelijke discussie aan bij uiteenlopende belangen of standpunten. Zij is enthousiast, tactvol, flexibel, maakt zich snel een opgave eigen en weet een strategie feilloos te vertalen naar uitvoerbare plannen.

Projecten van Linda
Projectleider communicatie Kerckebosch Zeist
Projectleider communicatie Geerpark Vlijmen
Senior communicatieadviseur Wheermolen-Oost 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Daniel

Daniël Nagel
Partner en senior communicatieadviseur

Daniël is een ervaren projectleider communicatie van marketing- en communicatieprojecten voor marktpartijen, en participatie- en mobiliteitstrajecten voor (semi-)overheidsorganisaties.

Hij werkt resultaat- en doelgericht, altijd met een scherp oog voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Daniël werkt met SMART-doelstellingen en budgetten en legt hier ook rekenschap over af. Een stevig adviseur die de discussie aangaat en die staat voor gemaakte keuzes en de inzet van zijn teammedewerkers.

Projecten van Daniël
Campagneleider De Nationale Fiets Telweek 
Communicatieadviseur marketing woonwijk Hortus Utrecht
Campagnemanager FietsCoalitie fietsstimulering Amsterdam 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Karin

Karin Snijers
Projectleider communicatie

Karin heeft veel ervaring in participatie, omgevingscommunicatie en projectcommunicatie. Ook bij complexe onderwerpen in een politiek-bestuurlijke omgeving weet zij haar opdrachtgevers van een goed doordacht advies te voorzien. Ze schakelt makkelijk tussen advies en praktische uitvoering, en is een tactvolle sparringpartner voor projectteamleden. Karin is een enthousiaste en nieuwsgierige professional die zich snel een omgeving en opgaven eigen maakt.

Projecten van Karin
Adviseur publiekscommunicatie Nieuwe keersluis Limmel
Communicatieadviseurs Netwerkprogramma BrabantStad
Adviseur gebiedspromotie Zuidpolder Eemnes

BCM-socialmedia-mail

-Beaumont-JacquelinevR

Jacqueline van Reijsen
Copywriter en redacteur

Jacqueline schrijft en redigeert teksten voor websites, nieuwsbrieven, persberichten en social media, maar ook beleidsvisies en tenders.

Zij is thuis in onderwerpen als ruimtelijke ontwikkeling, stedelijke vernieuwing, volkshuisvesting, architectuur, verkeer & vervoer, infrastructuur, duurzaamheid en windenergie. Ook complexe en bestuurlijk-gevoelige onderwerpen vertaalt Jacqueline naar leesbare en vindbare content. Vanuit een heldere invalshoek en met een focus op de boodschap. En als het nodig is verdiept zij zich snel in nieuwe thema’s of beleidsterreinen. Door het doen van research of interviewen van deskundigen. Gedreven door de inhoud en vanuit een open en nieuwsgierige houding.

Projecten van Jacqueline
Nieuwsbrieven Nieuwe keersluis Limmel
BrabantStad Bereikbaar
Copywriter symposium Thuis in Amstelveen 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Erika

Erika Sollie
Medior communicatieadviseur en online specialist

Erika werkt als hands-on adviseur voor omgevingscommunicatie, projectcommunicatie en campagneondersteuning. In een dynamische werkomgeving is zij in haar element.

Erika schakelt snel tussen projecten en pakt moeiteloos haar rol, dan wel adviserend, dan wel uitvoerend. Daarbij is ze een flexibele en toegankelijke sparringpartner. Ze gaat secuur te werk en is een teamplayer, organisatietalent, doortastend, hardwerkend en denkt in alternatieven. 

Projecten van Erika
(Online) communicatieadviseur Geerpark Vlijmen
Online communicatieadviseur en community manager Fiets Telweek 
Community en webcare manager Nul verkeersdoden Brabant

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Simone-72dpi

Simone Schouten
Projectleider communicatie

Simone pakt als allround adviseur alle communicatieklussen enthousiast en voortvarend op. Van advies tot uitvoering van projectcommunicatie. Met flair coördineert zij campagnes en weet partners vanaf het begin te betrekken en activeren. Ze stelt campagneplannen op, communicatiekalenders en draaiboeken. Daarnaast verzorgt Simone de ontwikkeling van on- en offline communicatiemiddelen, organisatie van bijeenkomsten en begeleiding van onderzoek naar informatiebehoefte.

Simone gaat altijd grondig te werk, doelgericht, flexibel en met gevoel voor kwaliteit.

Projecten van Simone
Projectcoördinator en communicatieadviseur Buurtskap de Tuunen Texel
Projectcoördinator en campagneondersteuner Fiets Telweek
Communicatieadviseur Wheermolen-Oost 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Arjati-72dpi

Arjati Atarzadeh
Office manager

Arjati Atarzadeh is een veelzijdige office manager die naast bureaugerelateerde werkzaamheden ook ondersteunt bij projecten.

Als echte problem solver zorgt ze ervoor dat iedereen zijn of haar werk kan doen. Of het nu gaat om technische vragen, ondersteuning bij ICT, administratie of voorraadbeheer. Arjati is toegewijd, hardwerkend, praktisch en oplossingsgericht.

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Siona-72dpi

Siona van Boven
Medior communicatieadviseur

Siona is een hands-on adviseur met organisatietalent. Ze werkt vol overgave aan projecten, van idee tot uitvoering, resultaatgericht en met oog voor detail. Of het nu gaat om omgevingscommunicatie, gebiedscommunicatie, projectcommunicatie of campagneondersteuning.

Siona levert gedegen onderzoek en leesbare rapportages. Ze kan snel schakelen, is flexibel en een toegankelijke sparringpartner. En is als een vis in het water in een veeleisende, dynamische werkomgeving.

Projecten van Siona
Communicatieadviseur werkorganisatie BUCH 

Communicatieadviseur Baanstee Noord Purmerend 
Communicatieadviseur symposium Thuis in Amstelveen 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Anne

Anne Jonkman
Junior communicatieadviseur

Anne Jonkman is als junior communicatieadviseur betrokken bij verschillende projecten. Of het nu gaat om projectcommunicatie of omgevingscommunicatie, ze is breed inzetbaar. Anne gaat elke uitdaging aan, en werkt grondig en zorgvuldig. Opvallend zijn haar brede maatschappelijke interesse en betrokkenheid.

Anne biedt ondersteuning bij het opstellen van communicatieplannen en verzorgt de ontwikkeling van on- en offline communicatiemiddelen. Ook haar organisatietalent komt goed van pas bij het maken van planningen en draaiboeken. Zo brengt ze structuur aan in elk project.

Projecten van Anne
Junior communicatieadviseur positionering Stadshart-Willemsoord, Den Helder

Junior communicatieadviseur project Lomanlaan
Junior communicatieadviseur Verkeersveiligheid provincie Noord-Brabant 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Willy-72dpi

Willy Sengers
Grafisch ontwerper

Willy ondersteunt het team van adviseurs in de visuele communicatie. Zij vertaalt strategieën op creatieve en doordachte wijze in aansprekende concepten, en geeft deze krachtig vorm tot communicatieve middelen, on- en offline. Vanuit een heldere ontwerpstijl, met een frisse blik en gevoel voor vorm, typografie en kleur.

Als grafisch ontwerper heeft Willy vele (project)huisstijlen en campagnes ontworpen, zowel aan bureauzijde maar ook als zelfstandige. Zij volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag met de afstudeerrichting grafische en typografische vormgeving.

Projecten Willy
Ontwerp projecthuisstijl Hortus Utrecht Button-BCM-zw-DEF
Conceptontwikkeling Geerpark Vlijmen Button-BCM-zw-DEF

BCM-socialmedia-mail

-Beaumont-Sicko-72dpi

Sicko van Dijk
Conceptontwikkelaar en copywriter

Sicko is van huis uit creatief copywriter en is afgestudeerd als communicatiewetenschapper. Hij combineert ervaring in creatieve adviesprocessen met grondige kennis van communicatiemanagement. Hij weet gevoelige, complexe of technische onderwerpen onder woorden te brengen en in creatieve concepten te vertalen. Op snelle en accurate wijze verzorgt hij tekstproducties en animaties in het Nederlands en Engels. Van sfeerimpressies en storytelling tot interviews en puntige samenvattingen van strategische ontwikkelingen in verschillende sectoren. Daarnaast ontwikkelt Sicko spellen of serious games die bij het ontwikkelen van beleid versneld inzicht geven in belangen, beleidskeuzes, consequenties en hoe de processen verlopen.

Projecten van Sicko
Conceptontwikkeling en design Kop West Purmerend 
Conceptontwikkeling Bad Zandvoort

BCM-socialmedia-mail

-Beaumont-Mirjam-72dpi

Miriam Snijder
Grafisch ontwerper en visueel vertaler

Miriam is een doorgewinterd grafisch ontwerper. Zij ontwikkelt creatieve en crossmediale oplossingen voor communicatieve opgaven. Dat doet zij gedreven, van idee tot uitvoering, van concept tot visuele design.

Miriam is opgeleid aan het Grafisch opleidingscentrum. Zij is verantwoordelijk voor de vormgeving van corporate, project- en producthuisstijlen, brochures, affiches, advertenties, websites en tentoonstellingen. Zij begeleidt en organiseert ook evenementen.

BCM-socialmedia-mail

-Beaumont-Cecile

Cecile Seignette
Communicatieadviseur en tekstschrijver

Cecile studeerde geschiedenis en communicatie. Ze is een ervaren allround communicatieadviseur en tekstschrijver bij gemeenten, woningbouwcorporaties, een waterschap en rijksoverheid. Een denker en doener met een kritische blik en een pragmatische instelling. Ze leidt een project van begin tot einde in goede banen en houdt daarbij planning en budget nauwgezet in de gaten.

Specialismen: tekst, persbeleid, evenementen, omgevingscommunicatie, crisiscommunicatie, stakeholdercommunicatie, wetenschapscommunicatie.

BCM-socialmedia-mail

-Beaumont-Marion-72dpi

Marion van Lunenburg
Communicatiestrateeg

Marion van Lunenburg is meer dan een ervaren communicatiestrateeg. Zij werkte jaren in verschillende rollen op strategisch niveau binnen en buiten de overheid. Ze kent de complexe omgeving en spreekt de taal van stakeholders. Een denker en doener, een prettige sparringpartner die de buitenwereld binnenhaalt.

Marion is analytisch sterk, creatief en een échte verbinder. Zij pakt door in een dynamische omgeving en legt complexe inhoud uit in begrijpelijke taal. Ze is flexibel en praktisch, maar verliest de hoofdzaken niet uit het oog. Sinds 2015 werkt ze regelmatig samen met Beaumont Communicatie & Management voor strategische adviesopdrachten, interim- en projectmanagement waarbij participatie centraal staat.

Projecten van Marion
Strategische communicatie Basisregistratie Ondergrond Ministerie IenM Button-BCM-zw-DEF

BCM-socialmedia-mail

Lore Elzinga
Senior marktonderzoeker

Lore helpt bedrijven met beslissen, verbeteren en vernieuwen met behulp van marktonderzoek. Lore is een ervaren en professionele marktonderzoeker die in staat is om de vraag achter de vraag te ontdekken. Lore werkt snel waardoor de doorlooptijd van het project efficiënt wordt ingericht. Tijdens het project bekijkt Lore alles vanuit het perspectief van de klant. Daarnaast is ze flexibel, professioneel, persoonlijk in contact en heeft een no nonsense aanpak.

Projecten van Lore
Woonwensenonderzoek GeerparkButton-BCM-zw-DEF
Onderzoek ontwerpvarianten omgeving AmstelstationButton-BCM-zw-DEF
Naamsbekendheid en imago onderzoek QuarijnButton-BCM-zw-DEF
Burgerpanel Gemeente Brielle
Advies communicatie onderzoek Provincie Noord-Holland

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

Sanne van Veelen
Medior communicatieadviseur

Sanne is een allround communicatieadviseur met een brede ervaring in zowel de profit als non-profit sector. Hiervoor werkte ze bij het RIVM waar het accent op wetenschaps- en gezondheidscommunicatie lag. Ook was zij hier betrokken bij een groot veranderingstraject. Veelzijdig als Sanne is, gaat ze graag elke inhoudelijke uitdaging aan. Of het nou om participatie, gedragsbeïnvloeding of omgevingscommunicatie gaat, om intern of extern, online of offline. Zij is betrokken, werkt zorgvuldig en denkt altijd in oplossingen.

Projecten van Sanne

Communicatieadviseur Businesspark Amsterdam Osdorp
Communicatie- en marketingadviseur Leeuweplaats, Utrecht

BCM-socialmedia-linkedin

Leon Batenburg
Junior communicatieadviseur

Leon Batenburg is als allround junior communicatieadviseur breed georiënteerd. Van (online) campagneondersteuning tot projecten op het gebied van communicatie en participatie. Leon is analytisch en heeft oog voor detail.

Leon biedt ondersteuning bij de ontwikkeling van (online) plannen, neemt de begeleiding bij het ontwikkelen van middelen op zich en houdt planningen en draaiboeken nauw in de gaten. Leon werkt met veel enthousiasme, betrokkenheid en grote interesse.

Projecten van Leon 
Communicatieadviseur campagne Wij Wheermolen Purmerend
Communicatieadviseur Kerckebosch Zeist 
Communicatieadviseur Baanstee Noord Purmerend

BCM-socialmedia-linkedin

Yolanda Sikking
Medior communicatieadviseur

Begeleiden bij verbinden is Yolanda haar motto. Of het nu om interactieve planvorming gaat, duurzaamheidscommunicatie of crisiscommunicatie. Yolanda is een ervaren allround communicatieadviseur, zowel bij profit- als non-profit organisaties. Zij ontwikkelt in samenspraak met haar opdrachtgever een communicatieaanpak die effectief is. Met een scherp oog voor de organisatiedoelstellingen, en altijd klant-, service en resultaatgericht. Zij studeerde af als communicatiedeskundige en senior communicatiemanager bij Van der Hilst.

Specialismen: sociale vernieuwing en bewonersparticipatie, crisiscommunicatie,ruimtelijke herontwikkeling, evenementen, campagnemanagement, duurzaamheidscommunicatie, persbeleid en ontwikkeling en beheer van online en social media.

BCM-socialmedia-linkedin

Annemiek van Bentem
Senior communicatieadviseur

Annemiek is een maatschappelijk bewogen en bevlogen adviseur met een grote belangstelling voor actuele thema’s op het snijvlak van duurzaamheid en stedelijke ontwikkeling. Haar achtergrond in communicatie en nieuwsgierige blik zet zij het liefst in om anderen te betrekken bij ruimtelijke ontwikkelingen en stedelijke uitdagingen, zoals veranderingen in de ruimtelijke inrichting, de energietransitie, klimaatadaptatie, herbestemming en nieuwbouw. Van nature is ze een verbinder en peoplemanager en gewend te schakelen tussen diverse gesprekspartners en stakeholders. Zo creëert Annemiek draagvlak en waarde.

Specialismen: (omgevings)Communicatie, gebiedsbranding, het fysieke domein en onderzoek naar de ervaringen en beleving van bewoners.

Brechtje Bakker
Communicatieadviseur

Brechtje is een ervaren allround communicatieadviseur, zowel bij de overheid als non-profit. Brechtjes talent is verbinden bij verandering en het aanzetten tot samenwerken. Of het nu gaat om medewerkers, bestuurders, organisaties en bewoners. Brechtje werkt daarbij resultaatgericht en zet haar creativiteit en strategisch denken volop in. Zij denkt in kansen. En is omgevingsbewust. Brechtje investeert in relaties, binnen en buiten het werk. Zij denkt mee – ook buiten de lijntjes – in het waarom, hoe en wat.

Specialismen en thema’s: omgevingscommunicatie, verandercommunicatie, participatie, marketingcommunicatie, duurzaamheid, openbare ruimte, programma & projectcommunicatie, overheid en ngo’s.

  

Jolinde Segeren
Senior marketing communicatieadviseur

Jolinde studeerde communicatie en bedrijfseconomie. Zij is een ervaren marketing en communicatiestrateeg, en ondernemende (interim) projectleider. Denkt in kansen en mogelijkheden, geeft richting en brengt de boel in beweging. Schakelt makkelijk op verschillende niveaus en heeft sterk oog voor uiteenlopende belangen van stakeholders. Betrokken, open en sterk op de relatie. Breed en actief netwerk zowel in corporate bedrijfsleven alsook in non-profit, ngo’s. Jolinde is resultaatgericht. Ze wordt graag gevraagd als bruggenbouwer tussen maatschappelijke initiatieven en (commerciële) marktpartijen.

Projecten van Jolinde:

Social Impact Business Leader
Projectleider VluchtelingenCrailo United
Projectleider expo ‘Gewild Wonen’ Almere

Edith van Beek
(Online) facilitator en grafisch ontwerper

Edith is creatief, ondernemend en veelzijdig. Deze van oorsprong allround grafisch ontwerper heeft tevens ervaring als hoofdredacteur. Zij levert maatwerk van het eerste idee tot en met de volledige realisatie, met sterke inhoud, heldere vorm en pakkend resultaat.

Als (online)facilitator schept Edith met haar energieke en verbindende aanpak ruimte voor de deelnemers om antwoorden te vinden op de uitdaging waar ze mee aan de slag willen. Ze denkt in mogelijkheden, komt met concrete oplossingen en gaat voor resultaat. Edith wil graag meerwaarde toevoegen op zakelijk, maatschappelijk en menselijk vlak.

  

Ingeborg van Lieshout
Redacteur

Ingeborg schrijft al 15 jaar over stedenbouw, architectuur, duurzaamheid, technologie en design voor zowel publieks- als vakmedia. Dit nadat ze als stedenbouwkundige besloot dat werken aan de stad haar te langzaam gaat en communicatie over de stad de passende dynamiek biedt.

“Jij denkt er altijd anders over dan de rest,” is wat Ingeborg vaak te horen krijg. Daar heeft ze haar werk van gemaakt. De vraag achter de vraag zoeken, de dingen van meerdere kanten belichten, een probleem omdenken. Ze beschouwt haar werk niet als een te vervullen opdracht maar als een proces naar wat er nodig is om het doel te bereiken. Dat alles gebeurt met de soms verbazende über-logica en zorgvuldigheid van een ingenieur.

  

Marliek Weldring
Junior communicatieadviseur

Marliek Weldring is afgestudeerd communicatiewetenschapper en werkt als ambitieuze junior communicatieadviseur mee aan diverse projecten. Ze grijpt elke uitdaging aan, gaat georganiseerd te werk en heeft oog voor detail. Met haar betrokkenheid, kritische blik en enthousiasme draagt ze bij aan de succesvolle afronding van onze projecten.

Marliek is een communicatieve duizendpoot en schakelt met plezier tussen projecten en verantwoordelijkheden. Ze ondersteunt bij het in kaart brengen van vraagstukken, het opstellen van plannen, het uitwerken van draaiboeken en organiseren van (online) werksessies.

  

Olivier van Hoore
Junior communicatieadviseur

Olivier (Elias) van Hoore is afgestudeerd in literatuur en in de Latijns-Amerikaanse cultuurwetenschappen. In de non-profitsector deed hij ervaring op met participatie en omgevingscommunicatie.

Nu is hij als Junior communicatiemedewerker een bevlogen kracht die ondersteunt bij de diverse communicatieprojecten van Beaumont. Het voorbereiden van (online) bijeenkomsten, het schrijven van teksten en het voorbereiden van strategische sessies behoren tot zijn werkveld. Hij is maatschappelijk betrokken en zoekt met zijn analytische blik en creatieve ‘mindset’ steeds naar de verbinding. Daarnaast helpt Olivier ook bij het in kaart brengen van vraagstukken, het opstellen van plannen en het uitwerken van draaiboeken.

  

Back To Top