Skip to content
JacquelinevdS_300dpi (1)

Jacqueline van de Sande
Founding Partner en senior communicatieadviseur

Jacqueline is ‘founding mother’ van Beaumont. Zij is sinds 1990 betrokken bij bestuurlijke processen, stedelijke vernieuwing en conceptontwikkeling. Jacqueline begeleidt bij Beaumont de totstandkoming van visies en overeenkomsten en houdt zich bezig met positioneringsvraagstukken en strategische communicatietrajecten. 

Daarnaast herontwikkelde zij met stichting Panopticon de koepelgevangenis in Haarlem met een maatschappelijk relevante invulling. Jacqueline is een gewilde sparringpartner voor bestuurders en begeleidt met plezier complexe gesprekken en processen.

BCM-socialmedia-mailBCM-socialmedia-linkedin

Lida_300dpi

Lida van Tilburg
Managing partner en senior communicatieadviseur

Lida is een zeer ervaren communicatiemanager bij complexe communicatietrajecten. Vanaf 1985 werkte zij in advies- en bestuursfuncties en als (interim)manager en coach voor het bedrijfsleven en non-profit organisaties. Samen met Jacqueline van de Sande richtte Lida in 1997 Beaumont op. Hier heeft zij haar sporen verdiend in corporate communicatie, veranderingsprocessen en bewonersparticipatie bij sociale vernieuwing en ruimtelijke (her)ontwikkeling.  

 Deskundig, enthousiast en maatschappelijk betrokken weet zij omvangrijke communicatieprojecten tot een goed einde te brengen. Met een scherp oog voor de omgeving en een trefzeker gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen leidt zij informatie- en bewonersavonden. 

 Lida heeft ruime ervaring in het begeleiden van informatieavonden over complexe onderwerpen, zoals de komst van windmolens in Nederlandse gemeentes. Daarnaast leidde zij gesprekken over de komst van statushouders, met omwonenden en betrokken partijen. Lida werkte onder andere ook aan de totstandkoming van de Omgevingsvisie Amsterdam 2050. 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

LindaT_300dpi

Linda Troost
Managing partner en senior communicatieadviseur

Linda heeft jarenlang ervaring als communicatiestrateeg en projectleider communicatie. Zij was bij verschillende omvangrijke veranderingstrajecten als projectleider verantwoordelijk voor de communicatie, waarbij het accent lag op participatie en omgevingscommunicatie.   

Vanuit een goed ontwikkeld gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen adviseert zij haar opdrachtgevers over strategie en aanpak en begeleidt zij op adequate wijze (complexe) trajecten. Als het nodig is gaat zij de inhoudelijke discussie aan bij uiteenlopende belangen of standpunten. Zij is enthousiast, tactvol, recht door zee, een teamplayer, flexibel, maakt zich snel een opgave eigen en weet een strategie feilloos te vertalen naar uitvoerbare plannen.  

Linda is bestuursvoorzitter van Buurtcoöperatie Garenkokerskwartier en betrokken als vrijwilliger bij de verduurzaming van de buurt in Haarlem. Daarnaast is zij vrijwillig commissielid van Citizen Science voor gezondheid en zorg. 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

Daniel_300dpi

Daniël Nagel
Partner en senior communicatieadviseur

Daniël is een ervaren projectleider communicatie van marketing- en communicatieprojecten voor marktpartijen, en participatie- en mobiliteitstrajecten voor (semi-)overheidsorganisaties.

Hij werkt resultaat- en doelgericht, altijd met een scherp oog voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Daniël werkt met SMART-doelstellingen en budgetten en legt hier ook rekenschap over af. Een stevig adviseur die de discussie aangaat en die staat voor gemaakte keuzes en de inzet van zijn teammedewerkers.

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

JacqvR_300dpi

Jacqueline van Reijsen
Copywriter en redacteur

Jacqueline schrijft en redigeert teksten voor websites, nieuwsbrieven, persberichten en social media, maar ook beleidsvisies en tenders. 

Zij is thuis in onderwerpen als ruimtelijke ontwikkeling, stedelijke vernieuwing, volkshuisvesting, verkeer en infrastructuur, duurzaam wonen, klimaatbestendige wijken en de energietransitie. Ook complexe en bestuurlijk-gevoelige thema’s vertaalt Jacqueline naar leesbare en vindbare content. Vanuit een heldere invalshoek en met een focus op de boodschap.  

Zij verdiept zich snel in nieuwe thema’s of beleidsterreinen door research of in gesprek met deskundigen. Altijd gedreven door de inhoud en vanuit een open en nieuwsgierige houding. 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

Erika_300dpi

Erika Sollie
Medior communicatieadviseur en online specialist

Erika werkt als hands-on adviseur voor omgevingscommunicatie, projectcommunicatie en campagneondersteuning. In een dynamische werkomgeving is zij in haar element.

Erika schakelt snel tussen projecten en pakt moeiteloos haar rol, dan wel adviserend, dan wel uitvoerend. Daarbij is ze een flexibele en toegankelijke sparringpartner. Ze gaat secuur te werk en is een teamplayer, organisatietalent, doortastend, hardwerkend en denkt in alternatieven. 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

Simone_300dpi

Simone Schouten
Projectleider communicatie

Simone werkt als projectleider en allround adviseur aan participatietrajecten, omgevingscommunicatie en projectcommunicatie. Met oog voor de doelgroep en de opgave voorziet zij de klant van advies en zorgt voor een passende communicatiestrategie en aanpak.

Met flair coördineert zij ook de uitvoering en weet partners vanaf het begin te betrekken en activeren. Daarnaast begeleidt Simone strategische omgevingssessies en verzorgt ze de ontwikkeling van on- en offline communicatiemiddelen en organisatie van bijeenkomsten.

Simone gaat altijd grondig te werk, doelgericht, flexibel en met gevoel voor kwaliteit.

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

Arjati_300dpi

Arjati Atarzadeh
Office manager

Arjati Atarzadeh is een veelzijdige office manager die naast bureaugerelateerde werkzaamheden ook ondersteunt bij projecten.

Als echte problem solver zorgt ze ervoor dat iedereen zijn of haar werk kan doen. Of het nu gaat om technische vragen, ondersteuning bij ICT, administratie of voorraadbeheer. Arjati is toegewijd, hardwerkend, praktisch en oplossingsgericht.

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

Siona_300dpi

Siona van Boven
Medior communicatieadviseur

Siona is een ervaren hands-on adviseur met organisatietalent. Vol overgave werkt ze aan projecten, van idee tot uitvoering, resultaatgericht en met oog voor detail. Of het nu gaat om beleidscommunicatie, omgevingscommunicatie, gebiedscommunicatie, projectcommunicatie of campagnes.

Siona kan snel schakelen, is flexibel en een toegankelijke sparringpartner. Ze weet politieke, bestuurlijke en publieke belangen helder te duiden. En ze brengt overzicht aan in het project. Ze is als een vis in het water in een veeleisende, dynamische werkomgeving.

Daarnaast verzorgt Siona de ontwikkeling van online en offline communicatiemiddelen en begeleidt zij (online) werksessies en bijeenkomsten.

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

Anne_300dpi

Anne Jonkman
Medior communicatieadviseur

Anne is als medior communicatieadviseur betrokken bij verschillende projecten. Of het nu gaat om projectcommunicatie of omgevingscommunicatie, ze is breed inzetbaar. Anne gaat daarbij elke uitdaging aan, is flexibel en kan snel schakelen. Opvallend zijn haar brede maatschappelijke interesse en betrokkenheid. 

Anne stelt communicatieplannen op, maar verzorgt ook de ontwikkeling van on- en offline communicatiemiddelen. Haar organisatietalent komt goed van pas bij het maken van planningen en draaiboeken. Zo brengt ze structuur aan in elk project. 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

Willy_300dpi

Willy Sengers
Grafisch ontwerper

Willy ondersteunt het team van adviseurs in de visuele communicatie. Zij vertaalt strategieën op creatieve en doordachte wijze in aansprekende concepten, en geeft deze krachtig vorm tot communicatieve middelen, on- en offline. Vanuit een heldere ontwerpstijl, met een frisse blik en gevoel voor vorm, typografie en kleur.

Als grafisch ontwerper heeft Willy vele (project)huisstijlen en campagnes ontworpen, zowel aan bureauzijde maar ook als zelfstandige. Zij volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag met de afstudeerrichting grafische en typografische vormgeving.

BCM-socialmedia-mail

Sicko_300dpi

Sicko van Dijk
Conceptontwikkelaar en copywriter

Sicko is afgestudeerd als communicatiewetenschapper en van huis uit copywriter. Hij combineert ervaring in creatieve adviesprocessen met grondige kennis van communicatiemanagement. Hij weet gevoelige, complexe of technische onderwerpen onder woorden te brengen en in creatieve concepten te vertalen.

Op snelle en accurate wijze verzorgt hij tekstproducties en animaties in het Nederlands en Engels. Van sfeerimpressies en storytelling tot interviews en puntige samenvattingen van strategische ontwikkelingen in verschillende sectoren. Daarnaast ontwikkelt Sicko spellen of serious games die bij het ontwikkelen van beleid versneld inzicht geven in belangen, beleidskeuzes, consequenties en hoe de processen verlopen.

BCM-socialmedia-mail

Mirjam_300dpi

Miriam Snijder
Grafisch ontwerper en visueel vertaler

Miriam is een doorgewinterd grafisch ontwerper. Zij ontwikkelt creatieve en crossmediale oplossingen voor communicatieve opgaven. Dat doet zij gedreven, van idee tot uitvoering, van concept tot visuele design.

Miriam is opgeleid aan het Grafisch opleidingscentrum. Zij is verantwoordelijk voor de vormgeving van corporate, project- en producthuisstijlen, brochures, affiches, advertenties, websites en tentoonstellingen. Zij begeleidt en organiseert ook evenementen.

BCM-socialmedia-mail

CecileS_300dpi

Cecile Seignette
Communicatieadviseur en tekstschrijver

Cecile studeerde geschiedenis en communicatie. Ze is een ervaren allround communicatieadviseur en tekstschrijver bij gemeenten, woningbouwcorporaties, een waterschap en rijksoverheid. Een denker en doener met een kritische blik en een pragmatische instelling. Ze leidt een project van begin tot einde in goede banen en houdt daarbij planning en budget nauwgezet in de gaten.

Specialismen: tekst, persbeleid, evenementen, omgevingscommunicatie, crisiscommunicatie, stakeholdercommunicatie, wetenschapscommunicatie.

BCM-socialmedia-mail

Lore_300dpi

Lore Elzinga
Senior marktonderzoeker

Lore helpt bedrijven met beslissen, verbeteren en vernieuwen met behulp van marktonderzoek. Lore is een ervaren en professionele marktonderzoeker die in staat is om de vraag achter de vraag te ontdekken. Ze werkt snel waardoor de doorlooptijd van het project efficiënt wordt ingericht. Tijdens het project bekijkt Lore alles vanuit het perspectief van de klant. Daarnaast is ze flexibel, professioneel, persoonlijk in contact en heeft ze een no-nonsense aanpak.

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

Sanne_300dpi

Sanne van Veelen
Senior communicatieadviseur

Sanne is een allround communicatieadviseur met een brede ervaring in zowel de profit als non-profit sector. Veelzijdig als Sanne is, gaat ze graag elke inhoudelijke uitdaging aan. Of het nou om participatie, gedragsbeïnvloeding of omgevingscommunicatie gaat, om intern of extern, online of offline. Ook krijgt zij energie van positionerings- en huisstijltrajecten. Zij is betrokken, werkt zorgvuldig en denkt altijd in oplossingen. 

BCM-socialmedia-linkedin

Leon_300dpi

Leon Batenburg
Medior communicatieadviseur

Leon Batenburg is als allround medior communicatieadviseur breed georiënteerd. Van (online) campagnes tot projecten op het gebied van communicatie en participatie. Leon is analytisch, flexibel en werkt resultaatgericht.

Leon ontwikkelt plannen, begeleidt en adviseert over het ontwikkelen van middelen. Daarnaast organiseert en faciliteert hij (online) bijeenkomsten. Dit alles doet hij met enthousiasme, betrokken en vanuit een grote interesse.

BCM-socialmedia-linkedin

Adil_300dpi (1)

Adil Lachhab
Junior communicatieadviseur

Adil is junior communicatieadviseur met een achtergrond in journalistiek en politicologie. Als gedreven professional brengt hij mensen samen en zoekt hij naar verbinding tussen groepen.

Adil ondersteunt bijeenkomsten, workshops en gesprekken. Hij pakt graag nieuwe uitdagingen aan. Werkt enthousiast mee aan campagnes, schrijft stukken en beheert social media. Om belangrijke boodschappen over te brengen en mensen te betrekken.

BCM-socialmedia-linkedin

Yolanda_300dpi

Yolanda Sikking
Medior communicatieadviseur

Begeleiden bij verbinden is Yolanda haar motto. Of het nu om gebiedsontwikkeling, de energietransitie of crisiscommunicatie gaat. Yolanda is een ervaren allround communicatieadviseur, zowel bij profit als non-profit organisaties. Zij is creatief, denkt in kansen en houdt van haar vak. Vooral als het een onderwerp betreft dat maatschappelijk relevant is.

Effectief samenwerken op alle niveaus, verbindingen leggen, in gesprek gaan met bewoners en ondernemers, samen meer bereiken dan alleen. Dat drijft Yolanda. In samenspraak met haar opdrachtgever ontwikkelt zij een communicatieaanpak die effectief is. Met een scherp oog voor de organisatiedoelstellingen en altijd klant-, service- en resultaatgericht. Zij studeerde af als communicatiedeskundige en senior communicatiemanager bij Van der Hilst.

Specialismen: sociale vernieuwing en bewonersparticipatie, crisiscommunicatie,ruimtelijke herontwikkeling, evenementen, campagnemanagement, duurzaamheidscommunicatie, persbeleid en ontwikkeling en beheer van online en social media.

BCM-socialmedia-linkedin

Brigitte Breugom profielfoto_

Brigitte Breugom
Senior communicatieadviseur

Brigitte heeft jarenlange ervaring als (senior) communicatieadviseur binnen overheid en (semi)overheid. Van kleine en middelgrote gemeenten tot provincie, woningcorporatie en onderwijsinstellingen.

Brigitte is energiek, betrokken en sterk in verbinden en samenwerken. Zij weet zich een opgave snel eigen te maken en deze efficiënt te analyseren. Om met oog voor politieke-bestuurlijke verhoudingen, de samenhang in lopende opgaven én omgevingsbewust, tot een strategie te komen en de vertaling naar uitvoerbare plannen.

  

Claudia_300dpi

Claudia Dominguez
Illustrator, filmer en animator

Claudia is afgestudeerd architect en werkt als illustrator, filmmaker en animator. Met een achtergrond in architectuur heeft Claudia zich gespecialiseerd in het maken van kaarten en visuele impressies. Complexe concepten en onderwerpen weet ze op een begrijpelijke en aansprekende manier te visualiseren in beeld, praatplaten, animaties of korte films. 

Haar werk kenmerkt zich door een heldere en concrete visualisatie, die de context van complexe zaken meteen duidelijk maakt. Claudia ontwikkelt onder andere gebruiksaanwijzingen en beeldverhalen voor anderstaligen en mensen die lezen moeilijk vinden. Claudia gaat uitdagingen aan en denkt graag mee over de beste manier om ingewikkelde onderwerpen eenvoudig uit te leggen. Haar drive is om met behulp van beeld taal- en leesbarrières te slechten en te werken aan inclusie. 

Annemiek_300dpi

Annemiek van Bentem
Senior communicatieadviseur

Annemiek is een maatschappelijk bewogen en bevlogen adviseur met een grote belangstelling voor actuele thema’s op het snijvlak van duurzaamheid en stedelijke ontwikkeling.

Haar achtergrond in communicatie en opleiding in stedelijke en gebiedsontwikkeling zet zij het liefst in om omwonenden te betrekken bij ruimtelijke ontwikkelingen en stedelijke uitdagingen, zoals de energietransitie, klimaatadaptatie, herbestemming en nieuwbouw. Van nature is ze een verbinder en peoplemanager en gewend te schakelen tussen diverse gesprekspartners en stakeholders.

Specialismen
(Omgevings)communicatie, participatie, gespreksleiding en de energietransitie 

Brechtje_300dpi

Brechtje Bakker
Senior Communicatieadviseur

Brechtje is een ervaren allround communicatieadviseur, zowel bij de overheid als non-profit. Brechtjes talent is verbinden bij verandering en het aanzetten tot samenwerken. Of het nu gaat om medewerkers, bestuurders, organisaties of bewoners.

Brechtje werkt daarbij resultaatgericht en zet haar creativiteit en strategisch denken volop in. Zij denkt in kansen. En is omgevingsbewust. Brechtje investeert in relaties, binnen en buiten het werk. Zij denkt mee – ook buiten de lijntjes – in het waarom, hoe en wat.

Specialismen: omgevingscommunicatie, verandercommunicatie, participatie, marketingcommunicatie, duurzaamheidscommunicatie, communicatie openbare ruimte, programma- & projectcommunicatie, overheid en ngo’s.

  

Jolinde_300dpi

Jolinde Segeren
Senior marketing communicatieadviseur

Jolinde is een ervaren marketing- en communicatiestrateeg en een ondernemende (interim) projectleider. Ze denkt in kansen en mogelijkheden, geeft richting en brengt de boel in beweging. Schakelt makkelijk op verschillende niveaus en heeft een scherp oog voor uiteenlopende belangen van stakeholders.

Jolinde is resultaatgericht. Ze wordt graag gevraagd als bruggenbouwer of lobbyist tussen marktpartijen als projectontwikkelaars, bouwers en woningcorporaties en gemeenten. En ze houdt zich bezig met strategisch advies en positioneringsvraagstukken bij projecten met maatschappelijke impact. Ze is betrokken, open en sterk op de relatie. En heeft een breed en actief netwerk zowel in het bedrijfsleven als in non-profit en ngo’s.

Edith_300dpi

Edith van Beek
(Online) facilitator en grafisch ontwerper

Edith is creatief, ondernemend en veelzijdig. Zo heeft deze van oorsprong allround grafisch ontwerper ook ervaring als hoofdredacteur. Zij levert maatwerk van het eerste idee tot en met de volledige realisatie, met sterke inhoud, heldere vorm en pakkend resultaat.

Als (online)facilitator schept Edith met haar energieke en verbindende aanpak ruimte voor deelnemers om antwoorden te vinden op de uitdaging waar ze mee aan de slag willen. Ze denkt in mogelijkheden, komt met concrete oplossingen en gaat voor resultaat. Edith wil graag meerwaarde toevoegen op zakelijk, maatschappelijk en menselijk vlak.

  

Floris_300pi

Floris de Ruiter
Junior Communicatieadviseur

Floris is een verbindend communicatieadviseur. Hij heeft een achtergrond in Europese studies, met een focus op identiteits-en integratie vraagstukken. Hij heeft daar een passie ontwikkeld in het verbinden van mensen met verschillende achtergronden. Door zijn werkervaring op het gebied van bewonersparticipatie weet hij veel over diversiteit en duurzaamheid. Het samenbrengen van verschillende ideeën en visies is Floris zijn passie en hij gaat structureel, uitleggend en efficiënt te werk. Hiermee werkt hij betrokken mee bij diverse communicatie- en participatieprojecten.

  

Floor_300dpi

Floor Amelink
Junior Communicatieadviseur

Floor is afgestudeerd politicoloog met een master in de journalistiekwetenschappen. Ze heeft veel interesse in politieke processen en machtsverhoudingen. Vanuit deze interesse en achtergrond helpt zij graag groepen mensen met verschillende belangen bij elkaar te brengen.   

Floor past zich moeiteloos aan in nieuwe projecten. Daarnaast is zij analytisch ingesteld en werkt zij graag volgens een strakke planning. Zo kan ze in diverse projecten uitstekend uit de voeten.   

  

Ingeborg_300dpi

Ingeborg van Lieshout
Redacteur

Ingeborg schrijft al 15 jaar over stedenbouw, architectuur, duurzaamheid, technologie en design voor zowel publieks- als vakmedia. Dit nadat ze als stedenbouwkundige besloot dat werken aan de stad haar te langzaam gaat en communicatie over de stad de passende dynamiek biedt.

“Jij denkt er altijd anders over dan de rest,” is wat Ingeborg vaak te horen krijg. Daar heeft ze haar werk van gemaakt. De vraag achter de vraag zoeken, de dingen van meerdere kanten belichten, een probleem omdenken. Ze beschouwt haar werk niet als een te vervullen opdracht maar als een proces naar wat er nodig is om het doel te bereiken. Dat alles gebeurt met de soms verbazende über-logica en zorgvuldigheid van een ingenieur.

  

Marliek_300dpi

Marliek Weldring
Medior communicatieadviseur

Marliek is afgestudeerd communicatiewetenschapper met een passie voor het communicatievak. Als medior adviseur gaat ze resultaatgericht te werk. Ze is analytisch, werkt met oog voor detail en grijpt elke uitdaging aan.

Marliek denkt graag met de klant mee, of het nu gaat om strategisch advieswerk, plannen schrijven, of het uitrollen participatietrajecten. Enthousiast zoekt ze naar oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Kenmerkend zijn haar betrokkenheid, nieuwsgierigheid en kritische blik.

  

Kaj_300dpi

Kaj Oosthoek
Junior communicatieadviseur

Kaj is afgestudeerd communicatiewetenschapper met een master in de richting marketing en corporate communication. Zijn interesses liggen bij marketing, verander- en omgevingscommunicatie. Kaj is analytisch sterk, hardwerkend en breed geïnteresseerd. Hij benadert zijn projecten vanuit verschillende invalshoeken en gaat altijd gedegen te werk.
Als communicatieprofessional zet hij zijn kennis en vaardigheden graag in voor projecten met maatschappelijke impact.

  

Mijke-300dpi

Mijke Rousseau
Communicatieadviseur en projectmanager

Mijke is een hands-on professional met uitgebreide werkervaring binnen het ruimtelijke domein, waar ze haar deskundigheid inzet als communicatieadviseur en projectmanager. In haar rol van adviseur, begeleidt en ontzorgt Mijke bestuurders, directies en programmateams op het gebied van communicatie, participatie en placemaking.

Ze is bedreven in het omgaan met politiek gevoelige dossiers en in het begeleiden van complexe gebiedstransformaties, waarbij ze nauw samenwerkt met gemeenten, de overheid en ketenpartners. Ze zet haar vaardigheden in om effectieve en coherente communicatiestrategieën te ontwikkelen, die essentieel zijn voor het succes van haar projecten.

Naast haar strategische rol, werkt Mijke aan het ontwikkelen en begeleiden van creatieve placemaking activiteiten. Placemaking is voor Mijke niet slechts een concept, maar een passie om locaties op een unieke en betekenisvolle manier te activeren. Door creatieve en innovatieve benaderingen toe te passen, weet Mijke fysieke ruimtes te transformeren en een levendige gemeenschapssfeer te creëren.

Mireille_300dpi

Mireille Capiau
Senior communicatieadviseur en tekstschrijver

Mireille is ondernemend, creatief en verbindend. Een ervaren allround communicatieadviseur, woordvoerder én tekstschrijver, zowel bij de overheid als non-profit. Ze studeerde journalistiek en communicatie en is na jaren werken als journalist fulltime in het communicatievak aan de slag gegaan.

Mireille bijt zich graag vast in de complexere communicatievraagstukken, houdt van crisiscommunicatie, denkt strategisch en in oplossingen. Daarnaast heeft ze een passie voor heldere, duidelijke en begrijpelijke (beeld)taal, zodat ook laaggeletterden de informatie begrijpen. Haar kracht is verbinden. Of het nu gaat om medewerkers, bestuurders, organisaties of bewoners.

Mireille denkt in kansen, werkt doel- en resultaatgericht en gebruikt daarbij volop haar creativiteit en strategische blik. Maar is ook hands-on en denkt graag mee, óók buiten de lijntjes.

Mireille ontwikkelde, ontwierp en bouwde haar eigen duurzame zelfbouw-community in Amsterdam met 25 andere huishoudens. Een pand met een sociale functie voor alle bewoners en de buurt. Daar woont ze nu een jaar.

 

Back To Top