Medewerkers Beaumont Communicatie en Management
VU

Jacqueline van de Sande
Founding Partner en senior communicatieadviseur

Jacqueline studeerde af in communicatie en bedrijfsantropologie. Sinds 1990 is zij betrokken bij bestuurlijke processen, stedelijke vernieuwing en locatiemarketing. Eerst als pionier bij Van Nimwegen & Partners en Leidsche Rijn, later bij Beaumont dat zij in 1997 samen met Lida van Tilburg oprichtte.

Jacqueline ontwikkelde de Leergang Marketing van Locaties en geeft masterclasses strategische communicatie & participatie. Daarnaast begeleidt zij complexe communicatieprocessen en combineert dit met teamleiding en supervisie.

Op dit moment is Jacqueline een veelgevraagd sparringpartner en gespreksleider over maatschappelijk gevoelige onderwerpen, zoals de recente bijeenkomsten over de opvang van vluchtelingen. Namens stichting Panopticum voert zij de lobby aan voor een University College op het Koepel-terrein in Haarlem.

Projecten van Jacqueline
Projectleider B-Riders Brabant 
Gespreksleiding en dagvoorzitterschap

BCM-socialmedia-mailBCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Lida

Lida van Tilburg
Partner en senior communicatieadviseur

Lida is een zeer ervaren communicatiemanager bij complexe communicatietrajecten. Sinds 1985 werkte zij in advies- en bestuursfuncties en als (interim)manager en coach in bedrijfsleven en non-profit organisaties. Samen met Jacqueline van de Sande richtte Lida in 1997 Beaumont op. Hier heeft zij haar sporen verdiend in corporate communicatie, veranderingsprocessen en bewonersparticipatie bij sociale vernieuwing en ruimtelijke (her)ontwikkeling.

Deskundig, enthousiast en maatschappelijk betrokken weet zij complexe communicatieprojecten tot een goed einde te brengen. Met een scherp oog voor de omgeving en een trefzeker gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen.

Projecten van Lida
Projectleider De Nationale Fiets Telweek 
Senior communicatieadviseur symposium Thuis in Amstelveen 
Communicatieadviseur huisvesting EU-arbeidsmigranten

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Linda

Linda Troost
Partner en senior communicatieadviseur

Linda heeft jarenlang ervaring als communicatiestrateeg en projectleider. Vanuit een goed ontwikkeld gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen adviseert zij haar opdrachtgevers over strategie en aanpak en begeleidt complexe trajecten.

Als het nodig is gaat zij de inhoudelijke discussie aan bij uiteenlopende belangen of standpunten. Zij is enthousiast, tactvol, flexibel, maakt zich snel een opgave eigen en weet een strategie feilloos te vertalen naar uitvoerbare plannen.

Projecten van Linda
Projectleider communicatie Kerckebosch Zeist
Projectleider communicatie Geerpark Vlijmen
Senior communicatieadviseur Wheermolen-Oost 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Daniel

Daniël Nagel
Partner en senior communicatieadviseur

Daniël is een ervaren projectleider communicatie van marketing- en communicatieprojecten voor marktpartijen, en participatie- en mobiliteitstrajecten voor (semi-)overheidsorganisaties.

Hij werkt resultaat- en doelgericht, altijd met een scherp oog voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Daniël werkt met SMART-doelstellingen en budgetten en legt hier ook rekenschap over af. Een stevig adviseur die de discussie aangaat en die staat voor gemaakte keuzes en de inzet van zijn teammedewerkers.

Projecten van Daniël
Campagneleider De Nationale Fiets Telweek 
Communicatieadviseur marketing woonwijk Hortus Utrecht
Campagnemanager FietsCoalitie fietsstimulering Amsterdam 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Karin

Karin Snijers
Communicatieadviseur

Karin heeft veel ervaring in participatie, omgevingscommunicatie en projectcommunicatie. Ook bij complexe onderwerpen in een politiek-bestuurlijke omgeving weet zij haar opdrachtgevers van een goed doordacht advies te voorzien. Ze schakelt makkelijk tussen advies en praktische uitvoering, en is een tactvolle sparringpartner voor projectteamleden. Karin is een enthousiaste en nieuwsgierige professional die zich snel een omgeving en opgaven eigen maakt.

Projecten van Karin
Adviseur publiekscommunicatie Nieuwe keersluis Limmel
Communicatieadviseurs Netwerkprogramma BrabantStad
Adviseur gebiedspromotie Zuidpolder Eemnes

BCM-socialmedia-mail

-Beaumont-JacquelinevR

Jacqueline van Reijsen
Copywriter en redacteur

Jacqueline schrijft en redigeert teksten voor websites, nieuwsbrieven, persberichten en social media, maar ook beleidsvisies en tenders.

Zij is thuis in onderwerpen als ruimtelijke ontwikkeling, stedelijke vernieuwing, volkshuisvesting, architectuur, verkeer & vervoer, infrastructuur, duurzaamheid en windenergie. Ook complexe en bestuurlijk-gevoelige onderwerpen vertaalt Jacqueline naar leesbare en vindbare content. Vanuit een heldere invalshoek en met een focus op de boodschap. En als het nodig is verdiept zij zich snel in nieuwe thema’s of beleidsterreinen. Door het doen van research of interviewen van deskundigen. Gedreven door de inhoud en vanuit een open en nieuwsgierige houding.

Projecten van Jacqueline
Nieuwsbrieven Nieuwe keersluis Limmel
BrabantStad Bereikbaar
Copywriter symposium Thuis in Amstelveen 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Erika

Erika Sollie
Communicatieadviseur en online specialist

Erika werkt als hands-on adviseur voor omgevingscommunicatie, projectcommunicatie en campagneondersteuning. In een dynamische werkomgeving is zij in haar element.

Erika schakelt snel tussen projecten en pakt moeiteloos haar rol, dan wel adviserend, dan wel uitvoerend. Daarbij is ze een flexibele en toegankelijke sparringpartner. Ze gaat secuur te werk en is een teamplayer, organisatietalent, doortastend, hardwerkend en denkt in alternatieven. 

Projecten van Erika
(Online) communicatieadviseur Geerpark Vlijmen
Online communicatieadviseur en community manager Fiets Telweek 
Community en webcare manager Nul verkeersdoden Brabant

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Simone-72dpi

Simone Schouten
Communicatieadviseur

Simone pakt als allround adviseur alle communicatieklussen enthousiast en voortvarend op. Van advies tot uitvoering van projectcommunicatie. Met flair coördineert zij campagnes en weet partners vanaf het begin te betrekken en activeren. Ze stelt campagneplannen op, communicatiekalenders en draaiboeken. Daarnaast verzorgt Simone de ontwikkeling van on- en offline communicatiemiddelen, organisatie van bijeenkomsten en begeleiding van onderzoek naar informatiebehoefte.

Simone gaat altijd grondig te werk, doelgericht, flexibel en met gevoel voor kwaliteit.

Projecten van Simone
Projectcoördinator en communicatieadviseur Buurtskap de Tuunen Texel
Projectcoördinator en campagneondersteuner Fiets Telweek
Communicatieadviseur Wheermolen-Oost 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Arjati-72dpi

Arjati Atarzadeh
Office manager

Arjati Atarzadeh is een veelzijdige office manager die naast bureaugerelateerde werkzaamheden ook ondersteunt bij projecten.

Als echte problem solver zorgt ze ervoor dat iedereen zijn of haar werk kan doen. Of het nu gaat om technische vragen, ondersteuning bij ICT, administratie of voorraadbeheer. Arjati is toegewijd, hardwerkend, praktisch en oplossingsgericht.

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Siona-72dpi

Siona van Boven
Communicatieadviseur

Siona is een hands-on adviseur met organisatietalent. Ze werkt vol overgave aan projecten, van idee tot uitvoering, resultaatgericht en met oog voor detail. Of het nu gaat om omgevingscommunicatie, gebiedscommunicatie, projectcommunicatie of campagneondersteuning.

Siona levert gedegen onderzoek en leesbare rapportages. Ze kan snel schakelen, is flexibel en een toegankelijke sparringpartner. En is als een vis in het water in een veeleisende, dynamische werkomgeving.

Projecten van Siona
Communicatieadviseur werkorganisatie BUCH 

Communicatieadviseur Baanstee Noord Purmerend 
Communicatieadviseur symposium Thuis in Amstelveen 

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

-Beaumont-Willy-72dpi

Willy Sengers
Grafisch ontwerper

Willy ondersteunt het team van adviseurs in de visuele communicatie. Zij vertaalt strategieën op creatieve en doordachte wijze in aansprekende concepten, en geeft deze krachtig vorm tot communicatieve middelen, on- en offline. Vanuit een heldere ontwerpstijl, met een frisse blik en gevoel voor vorm, typografie en kleur.

Als grafisch ontwerper heeft Willy vele (project)huisstijlen en campagnes ontworpen, zowel aan bureauzijde maar ook als zelfstandige. Zij volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag met de afstudeerrichting grafische en typografische vormgeving.

Projecten Willy
Ontwerp projecthuisstijl Hortus Utrecht Button-BCM-zw-DEF
Conceptontwikkeling Geerpark Vlijmen Button-BCM-zw-DEF

BCM-socialmedia-mail

-Beaumont-Sicko-72dpi

Sicko van Dijk
Conceptontwikkelaar en copywriter

Sicko is van huis uit creatief copywriter en is afgestudeerd als communicatiewetenschapper. Hij combineert ervaring in creatieve adviesprocessen met grondige kennis van communicatiemanagement. Hij weet gevoelige, complexe of technische onderwerpen onder woorden te brengen en in creatieve concepten te vertalen. Op snelle en accurate wijze verzorgt hij tekstproducties en animaties in het Nederlands en Engels. Van sfeerimpressies en storytelling tot interviews en puntige samenvattingen van strategische ontwikkelingen in verschillende sectoren. Daarnaast ontwikkelt Sicko spellen of serious games die bij het ontwikkelen van beleid versneld inzicht geven in belangen, beleidskeuzes, consequenties en hoe de processen verlopen.

Projecten van Sicko
Conceptontwikkeling en design Kop West Purmerend 
Conceptontwikkeling Bad Zandvoort

BCM-socialmedia-mail

-Beaumont-Mirjam-72dpi

Miriam Snijder
Grafisch ontwerper en visueel vertaler

Miriam is een doorgewinterd grafisch ontwerper. Zij ontwikkelt creatieve en crossmediale oplossingen voor communicatieve opgaven. Dat doet zij gedreven, van idee tot uitvoering, van concept tot visuele design.

Miriam is opgeleid aan het Grafisch opleidingscentrum. Zij is verantwoordelijk voor de vormgeving van corporate, project- en producthuisstijlen, brochures, affiches, advertenties, websites en tentoonstellingen. Zij begeleidt en organiseert ook evenementen.

BCM-socialmedia-mail

-Beaumont-Marion-72dpi

Marion van Lunenburg
Communicatiestrateeg

Marion van Lunenburg is meer dan een ervaren communicatiestrateeg. Zij werkte jaren in verschillende rollen op strategisch niveau binnen en buiten de overheid. Ze kent de complexe omgeving en spreekt de taal van stakeholders. Een denker en doener, een prettige sparringpartner die de buitenwereld binnenhaalt.

Marion is analytisch sterk, creatief en een échte verbinder. Zij pakt door in een dynamische omgeving en legt complexe inhoud uit in begrijpelijke taal. Ze is flexibel en praktisch, maar verliest de hoofdzaken niet uit het oog. Sinds 2015 werkt ze regelmatig samen met Beaumont Communicatie & Management voor strategische adviesopdrachten, interim- en projectmanagement waarbij participatie centraal staat.

Projecten van Marion
Strategische communicatie Basisregistratie Ondergrond Ministerie IenM Button-BCM-zw-DEF

BCM-socialmedia-mail

Lore Elzinga
Senior marktonderzoeker

Lore helpt bedrijven met beslissen, verbeteren en vernieuwen met behulp van marktonderzoek. Lore is een ervaren en professionele marktonderzoeker die in staat is om de vraag achter de vraag te ontdekken. Lore werkt snel waardoor de doorlooptijd van het project efficiënt wordt ingericht. Tijdens het project bekijkt Lore alles vanuit het perspectief van de klant. Daarnaast is ze flexibel, professioneel, persoonlijk in contact en heeft een no nonsense aanpak.

Projecten van Lore
Woonwensenonderzoek GeerparkButton-BCM-zw-DEF
Onderzoek ontwerpvarianten omgeving AmstelstationButton-BCM-zw-DEF
Naamsbekendheid en imago onderzoek QuarijnButton-BCM-zw-DEF
Burgerpanel Gemeente Brielle
Advies communicatie onderzoek Provincie Noord-Holland

BCM-socialmedia-mail BCM-socialmedia-linkedin

Rosanne Nieuwesteeg
Junior communicatieadviseur

Rosanne is als allround adviseur van alle markten thuis. Met enthousiasme en toewijding werkt zij aan verschillende projecten; van omgevingscommunicatie tot campagneondersteuning en participatietrajecten.

Rosanne ondersteunt bij de ontwikkeling en uitvoering van on- en offline communicatiemiddelen, onderzoekt de informatiebehoefte en betrokkenheid van bewoners bij projecten en helpt mee in de organisatie van (online)campagnevoering. Als een echt organisatietalent pakt ze snel nieuwe taken op, houdt ze planningen en draaiboeken bij en kan ze snel schakelen tussen verschillende projecten en opdrachtgevers. Ze denkt graag in oplossingen en gaat secuur te werk.

Projecten van Rosanne
Online analist Kerckebosch Zeist
Campagneondersteuner Fiets Telweek
Communicatieadviseur Intermaris

BCM-socialmedia-linkedin

Sanne van Veelen
Communicatieadviseur

Sanne is een allround communicatieadviseur met een brede ervaring in zowel de profit als non-profit sector. Hiervoor werkte ze bij het RIVM waar het accent op wetenschaps- en gezondheidscommunicatie lag. Ook was zij hier betrokken bij een groot veranderingstraject. Veelzijdig als Sanne is, gaat ze graag elke inhoudelijke uitdaging aan. Of het nou om participatie, gedragsbeïnvloeding of omgevingscommunicatie gaat, om intern of extern, online of offline. Zij is betrokken, werkt zorgvuldig en denkt altijd in oplossingen.

Projecten van Sanne

Communicatieadviseur Businesspark Amsterdam Osdorp
Communicatie- en marketingadviseur Leeuweplaats, Utrecht

BCM-socialmedia-linkedin

Bianca Validzic
Communicatieadviseur

Bianca is een gedreven adviseur met oog voor detail. Met veel ervaring in het organiseren van bijeenkomsten en events in het hart van het communicatievak bij beroepsvereniging Logeion. In 2017 maakte Bianca de overstap naar bureauzijde bij Beaumont. In deze dynamische omgeving is zij op haar best, altijd met een scherpe blik, flexibele houding en een vlotte pen. Na haar bachelor Nederlands (Taalbeheersing) studeerde Bianca af als Master of Science in de Communicatiewetenschappen.

Projecten van Bianca
Communicatieadviseur symposium Thuis in Amstelveen 
Communicatieadviseur participatie Rooseveltstraat Leiden
Communicatieadviseur ontwikkeling en participatie Amsterdam Zuidoost

BCM-socialmedia-linkedin

Leon Batenburg
Junior Communicatieadviseur

Leon Batenburg is als allround junior communicatieadviseur breed georiënteerd. Van (online) campagneondersteuning tot projecten op het gebied van communicatie en participatie. Leon is analytisch en heeft oog voor detail.

Leon biedt ondersteuning bij de ontwikkeling van (online) plannen, neemt de begeleiding bij het ontwikkelen van middelen op zich en houdt planningen en draaiboeken nauw in de gaten. Leon werkt met veel enthousiasme, betrokkenheid en grote interesse.

Projecten van Leon 
Projectondersteuner Autoluw Gemeente Amsterdam
Communicatieadviseur Stiltegebiedenbeleid, OD Noord-Holland Noord
Communicatieadviseur Baanstee Noord Purmerend

BCM-socialmedia-linkedin

Yolanda Sikking
Communicatieadviseur

Begeleiden bij verbinden is Yolanda haar motto. Of het nu om interactieve planvorming gaat, duurzaamheidscommunicatie of crisiscommunicatie. Yolanda is een ervaren allround communicatieadviseur, zowel bij profit- als non-profit organisaties. Zij ontwikkelt in samenspraak met haar opdrachtgever een communicatieaanpak die effectief is. Met een scherp oog voor de organisatiedoelstellingen, en altijd klant-, service en resultaatgericht. Zij studeerde af als communicatiedeskundige en senior communicatiemanager bij Van der Hilst.

Specialismen: sociale vernieuwing en bewonersparticipatie, crisiscommunicatie,ruimtelijke herontwikkeling, evenementen, campagnemanagement, duurzaamheidscommunicatie, persbeleid en ontwikkeling en beheer van online en social media.

BCM-socialmedia-linkedin

Annemiek van Bentem
Senior communicatieadviseur

Annemiek is een maatschappelijk bewogen en bevlogen adviseur met een grote belangstelling voor actuele thema’s op het snijvlak van duurzaamheid en stedelijke ontwikkeling. Haar achtergrond in communicatie en nieuwsgierige blik zet zij het liefst in om anderen te betrekken bij ruimtelijke ontwikkelingen en stedelijke uitdagingen, zoals veranderingen in de ruimtelijke inrichting, de energietransitie, klimaatadaptatie, herbestemming en nieuwbouw. Van nature is ze een verbinder en peoplemanager en gewend te schakelen tussen diverse gesprekspartners en stakeholders. Zo creëert Annemiek draagvlak en waarde.

Specialismen: (omgevings)Communicatie, gebiedsbranding, het fysieke domein en onderzoek naar de ervaringen en beleving van bewoners.

Jolinde Segeren
Senior marketing communicatie adviseur

Jolinde studeerde communicatie en bedrijfseconomie. Zij is een ervaren marketing en communicatiestrateeg, en ondernemende (interim) projectleider. Denkt in kansen en mogelijkheden, geeft richting en brengt de boel in beweging. Schakelt makkelijk op verschillende niveaus en heeft sterk oog voor uiteenlopende belangen van stakeholders. Betrokken, open en sterk op de relatie. Breed en actief netwerk zowel in corporate bedrijfsleven alsook in non-profit, ngo’s. Jolinde is resultaatgericht. Ze wordt graag gevraagd als bruggenbouwer tussen maatschappelijke initiatieven en (commerciële) marktpartijen.

Projecten van Jolinde:

Social Impact Business Leader
Projectleider VluchtelingenCrailo United
Projectleider expo ‘Gewild Wonen’ Almere

Hella Sauer
Projectleider communicatie

Hella heeft veel ervaring bij de overheid en in de culturele wereld. Ze zet zich daarom graag in voor educatieve en culturele projecten met maatschappelijke impact. Het ontwikkelen van een goede communicatiestrategie is een continu proces en doe je niet alleen. Bij projecten werkt ze dan ook het liefste in teamverband samen aan een brede, doordachte en uitvoerbare aanpak die past bij de projectdoelen en omgeving. Ze is analytisch en klantgericht. Ze kan goed organiseren, is nieuwsgierig en neemt initiatief. Op strategisch niveau adviseert en denkt ze graag mee over communicatie en gedrag, over vorm en inhoud. Daarnaast geeft Hella als docent les in media en maatschappij, de relatie tussen mens en massamedia.

Projecten van Hella:

Projectleider Autoluw Gemeente Amsterdam