Ga naar hoofdinhoud

Beaumont Communicatie heeft ruimte voor een communicatieadviseur!

Kom jij ons team versterken? Beaumont Communicatie heeft vanaf 1 februari ruimte voor een ambitieuze communicatieadviseur voor minimaal 32 uur per week. Je bent eraan toe! Je wil verder groeien als communicatieprofessional. Je werkt graag met gedreven en betrokken collega’s in verschillende teams en je wil in volle vaart vooruit. Je bent nieuwsgierig en kritisch. En steeds op zoek naar ontwikkeling en vernieuwing.

Dit ga je doen
Als communicatieadviseur werk je voor verschillende opdrachtgevers en uiteenlopende communicatieprojecten samen in wisselende teams. Je werkt online en offline communicatiemiddelen uit in tekst en beeld en begeleidt de productie ervan. Je organiseert nauwgezet (online) bijeenkomsten. Jouw (mede)bedachte aanpak zorgt voor het bereiken van de juiste doelgroep. Je helpt bij het opstellen van aansprekende notities, plannen, adviezen en voorstellen voor nieuwe opdrachten. In onze dynamische omgeving schakel je vaak van het ene naar het andere project. Dat doet een beroep op je organisatievermogen en flexibiliteit. Uiteraard krijg je coaching en begeleiding van ervaren collega’s. Bij Beaumont zijn ontwikkeling en opleiding belangrijk.

Wij vragen:

  • HBO- of WO-communicatieopleiding
  • Commerciële vaardigheden
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met (online) bewonersparticipatie is een belangrijke pre
  • Sociale en nieuwe media ken je van binnen en buiten
  • Je bent communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk en gretig om te leren.
  • Je bent klantgericht, kunt goed organiseren en samenwerken en neemt initiatief.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt planmatig.

De organisatie

Wij zijn Beaumont Communicatie & Management in Amsterdam. Verandering is ons werkveld, communicatie ons vak. Wij leveren strategisch en klantgericht communicatie-, marketing- en participatie-advies op het gebied van ruimtelijke (her)ontwikkeling en mobiliteit. We ondersteunen overheden, woningbouwcorporaties en marktpartijen bij het bereiken van hun doel: het vergroten van draagvlak van beleid of het versterken van de marktpositie. Op een persoonlijke, hands-on en eerlijke manier brengen wij partijen bij elkaar. We streven naar het maken van oprechte verbinding voor een inclusieve samenleving.

Solliciteren

We hebben plek voor een ambitieuze adviseur. Spreekt deze functie je aan? Reageer dan via het formulier op deze pagina. We nemen dan snel contact met je op. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wil je meer weten? Bel dan met Linda Troost (managing partner en senior-adviseur): 020 664 9444. En kijk verder op www.beaumontcommunicatie.nl en lees over je nieuwe collega’s en projecten waar je straks aan werkt.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers
Back To Top