Skip to content
Hovenring Eindhoven

Netwerkprogramma BrabantStad / Fietsrotonde De Hovenring boven de verbindingsweg tussen Eindhoven en Veldhoven / © Verbeeld foto en film

“Wat we doen is slim samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Omdat we samen meer bereiken dan alleen.”

Els van der Steen / medior communicatieadviseur

Verbinden en verbeelden 
versterkt bestuurlijke samenwerking

Bereikbaarheid BrabantStad
Bestuurlijk netwerk BrabantStad werkt samen aan een aantrekkelijker, bereikbaarder en concurrerender Brabant. De 5 steden Breda, Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en de provincie Noord-Brabant streven naar een concurrerende positie in de top 5 van Europese kennis- en innovatieregio’s. Beaumont adviseert en ondersteunt bij het uitvoeren van de strategische agenda.

Commitment versterken
Samenwerking met nationale en internationale partijen is cruciaal bij de agenda van Brabantstad. Of het nu gaat om strategievorming, lobby of het doen van investeringen. De communicatie – intern en extern – draait om het organiseren van commitment. Voor de gezamenlijke aanpak, focus en behaalde resultaten. Een belangrijk afstemmingsmoment is het bestuurlijk overleg (BO-MIRT) met minister Schulz. Beaumont bereidde het overleg voor en verbeeldde in een animatie de gezamenlijke ambities en de strategische agenda van BrabantStad.

Beeldmateriaal: www.verbeeld.nl

Back To Top