Skip to content

Rijksoverheid kiest voor Babbage l Beaumont  

1 juni 2023

Amsterdam, 1 juni 2023. De Rijksoverheid heeft de combinatie Babbage Company/De Redactie en Beaumont Communicatie & Management gekozen als één van de vijf contractpartners voor zeven ministeries voor full service communicatiedienstverlening.

“Met het winnen van deze aanbesteding maken we de cirkel rond,” zegt Merlijn Wessels, manager Projecten Communicatie & Content bij Babbage Company/De Redactie; “Babbage Company was al preferred supplier voor inhuur communicatie- en woordvoerderscapaciteit voor de Rijksoverheid én nu dus, in samenwerking met Beaumont, ook voor communicatieadvies en -uitvoering. Als de combinatie Babbage l Beaumont kunnen we de komende jaren ook op projectbasis een waardevolle bijdrage leveren aan de grote maatschappelijke en dus communicatieve opgaven waar de overheid voor staat.”

Maatschappelijke opgaven
Merlijn Wessels en Linda Troost, managing partner Beaumont Communicatie & Management, vormen samen het accountteam voor de Rijksoverheid. Linda Troost: “We zien ernaar uit onze jarenlange ervaring met communicatieadvies, procesbegeleiding, verandervraagstukken en dialoog structureel in te zetten bij het Rijk. En daarmee: voor de grote maatschappelijke opgaven van vandaag en morgen.” 

Ervaren maar nooit routineus
Babbage | Beaumont is een unieke combinatie van experts in (verander)communicatie, participatie, dialoog en gedragsbeïnvloeding. Met meer dan 60 strategen, adviseurs, creatieven en contentspecialisten is alles in huis; van strategisch/organisatorisch advies tot aan uitvoering. De combinatie, met beide meer dan 25 jaar ervaring, beschikt over gedegen specialisten met gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Vaardig maar nooit routineus, omdat iedere opgave een frisse blik krijgt en verdient. Babbage | Beaumont zet haar ervaring en energie graag in voor maatschappelijk relevante thema’s. Juist daarom past de communicatieve ondersteuning aan het Rijk de komende jaren zo goed. 

Vier jaar, zeven ministeries
Babbage | Beaumont is preferred supplier voor zeven ministeries en veel daaronder vallende diensten en organisaties. Het gaat de komende vier jaar om de ministeries van Algemene Zaken, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Economische Zaken en Klimaat, Financiën, Justitie en Veiligheid en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Het ministerie van Buitenlandse Zaken sluit aan wanneer hun huidige raamovereenkomst afloopt in 2025.   

Back To Top