Wat is en kan Miro?
Miro is een online samenwerkingstool en interactief whiteboard. De kracht van Miro zit in de veelzijdigheid en eenvoud in gebruik. Je kan samen aan de slag met post-it’s plakken, mindmaps maken, tekeningen, presentaties delen en meer creativiteit. Die veelzijdigheid zorgt ervoor dat Miro op verschillende manieren kan worden ingezet bij workshops, bijeenkomsten, brainstorms et cetera. Het voordeel is dat iedereen met een link naar een Miro-board er tegelijk in kan werken.
De video hierboven geeft al een kort aan hoe Miro eruitziet. Wil je er meer over weten en zelf aan de slag? Meld je dan aan voor de masterclass!
Masterclass ‘online participatie op locatie’
21 November 2024
Masterclass ‘online participatie op locatie’
Wat fijn dat we elkaar weer op locatie kunnen ontmoeten en samenwerken! Toch gaan we niet zomaar terug naar het oude normaal. De online lessen van afgelopen twee jaar gebruiken we nu ook als we op locatie samenkomen. In onze Masterclass leer je hoe je online samenwerken slim inzet op participatiebijeenkomsten.
Online samenwerken verdiept het gesprek én levert betere resultaten. Door handig gebruik van online tools zoals Miro heb je meer ruimte om het gesprek aan te gaan. De juiste technische ondersteuning zorgt ervoor dat iedereen wordt gehoord en je sneller de diepte in kunt gaan. En met één muisklik heb je alle aantekeningen bij de hand.
Wat gaan we doen in de Masterclass?
Onder begeleiding van Siona van Boven en Edith van Beek maak je kennis met verschillende werkvormen. We laten zien hoe je een online omgevingsanalyse en wereldcafé aanpakt én we gaan samen aan de slag. Zo kan je na de Masterclass zelf bijeenkomsten organiseren op locatie met een online twist.
Meld je aan voor de Masterclass online samenwerken op locatie
Ben jij een projectleider, communicatieadviseur, participatiemedewerker of op een andere manier betrokken bij participatietrajecten? En wil je meer weten over de voordelen van online samenwerken op locatie? Meld je dan aan voor de online Masterclass op dinsdag 17 of dinsdag 24 mei van 12.30 – 14.00 uur.