Ga naar hoofdinhoud
Beaumont-header-BUCH

© Foto: Gerrit Serné -Fotografie Gerrit Serné

“Goede samenwerking is een voorwaarde voor duidelijke communicatie en een heldere boodschap richting onze bewoners en ondernemers.”

Corlien Moleman / Gebiedsregisseur gemeente Heiloo

De verbinding leggen
in ruimtelijke ontwikkeling

Een aansluiting van een rijksweg, realiseren van een spooronderdoorgang, ontwikkeling van een bedrijventerrein, bouwen van ongeveer 1500 woningen verdeeld over twee nieuwbouwprojecten en de herinrichting van de openbare ruimte. Verschillende projecten die allemaal raakvlak hebben met elkaar, allemaal binnen de gemeente Heiloo, werkorganisatie de BUCH. 

Structuur aanbrengen 

Beaumont verzorgt de omgevings- en gebiedscommunicatie voor deze verschillende projecten binnen de gemeente Heiloo. Daarnaast stuurt Beaumont aan op goede interne afstemming om deze projecten goed te laten verlopen. En dat de communicatie naar buiten helder en duidelijk is. Een sparringpartner voor zowel binnen als buiten de gemeentelijke organisatie. 

Heldere afstemming over communicatie 

Het resultaat: onderlinge afstemming van de verschillende projecten én over de communicatie. Waarbij duidelijke keuzes worden gemaakt om de omgeving te betrekken én hoe we hen juist en volledig informeren. 

Back To Top