Skip to content

Wat is en kan Miro?

Miro is een online samenwerkingstool en interactief whiteboard. De kracht van Miro zit in de veelzijdigheid en eenvoud in gebruik. Je kan samen aan de slag met post-it’s plakken, mindmaps maken, tekeningen, presentaties delen en meer creativiteit. Die veelzijdigheid zorgt ervoor dat Miro op verschillende manieren kan worden ingezet bij workshops, bijeenkomsten, brainstorms et cetera. Het voordeel is dat iedereen met een link naar een Miro-board er tegelijk in kan werken.

De video hierboven geeft al een kort aan hoe Miro eruitziet. Wil je er meer over weten en zelf aan de slag? Meld je dan aan voor de masterclass!

Meer weten over online participatie?

Weten welke online communicatiemiddel bij jouw opgave past? Bekijk onze beslistool!

Meer verdieping? Lees onze blog Online verbinden: participatie en communicatie in crisistijd .

Of neem contact op met één van onze adviseurs!

Masterclass online participatie met Miro

22 april 2021

Van offline naar online participatie is eenvoudiger dan je denkt. Onze ervaring is dat wat we voorheen live deden, ook echt online mogelijk is. Soms zelfs effectiever en met een groter resultaat!   

In onze masterclass leer je hoe je online bijeenkomsten voor diverse doelgroepen ontwerpt. Dit doen we met Miro, een online whiteboard en samenwerkingstool. Van bewonersbijeenkomsten tot positioneringssessies en van brainstormsessies tot omgevingsanalyses.   

Je ziet onze eigen voorbeelden uit de praktijk, vol creatieve en interactieve mogelijkheden. En je gaat zelf aan de slag met de basis van Miro met een paar eenvoudige ‘oefeningen’.  

Weten hoe jij online participatie met Miro goed kunt inzetten? Nu en in de toekomst? Meld je dan aan voor onze gratis masterclass. 

*Wegens grote belangstelling zijn de Masterclasses van 11 mei en 1 juni inmiddels volgeboekt. Op dinsdag 15 juni geven we een extra Masterclass Online participatie met Miro. Meld je aan voor dinsdag 15 juni, van 12:30 tot 14:00, via onderstaand formulier.

Back To Top